Либерото на Черно море БАСК Мартин Иванов коментира пред BGvolleyball.com загубата от

...
Либерото на Черно море БАСК Мартин Иванов коментира пред BGvolleyball.com загубата от
Коментари Харесай

Либерото на „баските” обясни защо паднали от ЦСКА

Либерото на Черно море БАСК Мартин Иванов разяснява пред BGvolleyball.com загубата от ЦСКА в София. Снощи варненци отстъпиха с 0:3 в зала " Васил Симов "  в мач от седмия кръг на Суперлигата.

" Влязохме с огромно предпочитание в мача, само че допуснахме доста персонални неточности. При дръпването в резултата от страна на ЦСКА не успяхме да ги догоним и да се противопоставим. Сервисът на противника беше много мощен. Опитните волейболисти на " алените "   не бяха спрени от нас и по тази причина победиха ", съобщи Мартин Иванов.

Треньорът на „ баските ” Виктор Карагьозов пък направи следния коментар: " През първите елементи, изключително на първия и втория гейм, вървяхме съвсем равностойно с ЦСКА. Пропуснахме обаче няколко обстановки и позволихме по този метод на съперника да играе. Последва на няколко пъти в обособените геймове точкова разлика от 4-5 точки в интерес на " алените ". След това не успяхме да се съберем и да догоним изоставането. Опитът на ЦСКА в лицето на ветерани и по-опитни състезатели също способства при тях за успеха. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР